gietvloer prijs

Gietvloer prijs

Wil je je moderne interieur compleet maken met een strakke gietvloer? Of is een vloer met betonlook de perfecte aanvulling voor je industrieel ingerichte woning? Dan ben je vast nieuwsgierig naar de prijzen voor het laten leggen van gietvloeren. Op deze pagina vind je meer informatie over de kosten van epoxy, polyurethaan en cementgebonden vloeren. Ook vind je de prijzen van een troffelvloer en vloerverwarming.

Ben je benieuwd naar exacte prijzen?

Vraag dan direct gratis offertes aan via de offertepagina. Je betaalt niets voor de offertes en je zit ook nergens aan vast. Vergelijk de prijzen en vind eenvoudig de vloerspecialist met de beste prijs en service!

Wat kosten gietvloeren?

Wil je een naadloze gietvloer laten plaatsen in je woning? Een uitstekende keuze! Je bent vast benieuwd naar de prijzen. Een troffelvloer is met een gemiddelde prijs per m² tussen €60,- en €80,- de goedkoopste vloer. Wil je liever een betonlook vloer? Een gietvloer gebonden met cement heeft een gemiddelde kostprijs van €75,- tot €120,- per m².

Wil je meer prijzen weten?

In de volgende prijstabel vind je een handig overzicht van gemiddelde prijzen van verschillende soorten gietvloeren. Zo zie je dat een strakke polyurethaan gietvloer een gemiddelde kostprijs heeft tussen de €80,- en €120,- per m².

Prijstabel: gietvloeren kosten

Type vloer Dikte Prijs per m²* Vloerverwarming mogelijk?
Epoxy 2-3 mm €70,- tot €110,-
Polyurethaan 3-5 mm €80,- tot €120,-
Cementgebonden 4-8 mm €75,- tot €120,- Afh. v. samenstelling
Troffelvloer 5-6mm €60,- tot €80,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen per m². De prijs is inclusief btw en verschilt per vloerenspecialist. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis offertes aan.

Welke factoren zijn van invloed op de prijs?

De kostprijs van gegoten vloeren wordt vooral door de gekozen gietvloersoort bepaald. Daarnaast zijn ook andere keuzes die je maakt van invloed op de totaalprijs. Denk hierbij aan voorrijkosten, de benodigde voorbereiding en extra opties zoals plinten.

De prijzen van een gietvloer worden door de volgende factoren bepaald:

  • Het soort vloer dat je kiest is van grote invloed op de totaalprijs.
  • Vloerders rekenen vaak voorrijkosten. Schakel een specialist uit de buurt in om deze zo laag mogelijk te houden.
  • Wanneer de ondervloer egaal gemaakt moet worden, rekenen specialisten extra kosten.
  • Extra opties zoals plinten of een antisliplaag hebben een meerprijs.

Bespaar op de prijzen van een moderne en strakke gietvloer!

Vul het offerteformulier in en vergelijk gietvloerspecialisten uit je regio.


prijs epoxy gietvloer

Epoxy gietvloer prijs

Ben je benieuwd wat een epoxy vloer je gaat kosten? Voor een epoxy vloer van 20 tot 50 vierkante meter betaal je gemiddeld €3.250,- als vaste staffelprijs. Voor een epoxy vloer van 100 tot 150 vierkante meter betaal je een bedrag van €45,- per m² en een epoxy vloer tussen 150 tot 200 vierkante meter heeft een gemiddelde prijs per m² van €43,-.

Kijk in de tabel voor een prijsindicatie!

Het is lastig om hier exacte prijzen te geven, omdat deze door verschillende factoren beïnvloed worden. Daarom vind je in de volgende prijstabel een handig overzicht van gemiddelde kostprijzen. Een epoxy vloer wordt per vierkante meter berekend, maar hoe groter je vloer hoe goedkoper de prijs per m².

Prijstabel: epoxyvloer kosten

Epoxyvloer aantal, m² Gemiddelde prijs*
20 tot 50 m² €3.250,- (vaste staffel)
50 tot 100 m² €50,- per m²
100 tot 150 m² €45,- per m²
150 tot 200 m² €43,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, exclusief btw. Benieuwd naar de prijzen? Vraag direct gratis prijsopgaven aan.

PU-gietvloer prijs

Met een PU-gietvloer weet je zeker dat je langdurig geniet van de vochtwerende en eigenschappen, terwijl je bijna geen onderhoud hoeft uit te voeren. Ben je benieuwd naar de kosten? Een PU-vloer met een grootte tussen 20 tot 50 vierkante meter kost gemiddeld €3.850,-. Heb je een vloeroppervlakte tussen 100 en 150 vierkante meter? Dan betaal je voor een PU-vloer gemiddeld 60,- per m².

In de volgende prijstabel vind je een handig overzicht van gemiddelde prijzen. Bij een PU-gietvloer wordt de prijs per vierkante meter berekend. Wanneer je een groter oppervlak van een PU-gietvloer laat voorzien, wordt de prijs per m² lager.

Prijstabel: polyurethaan gietvloer prijs

PU-vloer, aantal m² Gemiddelde prijs*
20 tot 50 m² €3.850,- (vaste staffel)
50 tot 100 m² €65,- per m²
100 tot 150 m² €60,- per m²
150 tot 200 m² €53,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, exclusief btw. De exacte kosten weten? Vraag kosteloos offertes aan.

cementgebonden gietvloer

Kosten cementgebonden gietvloer

Gietvloeren met cement passen uitstekend in een industrieel interieur. De moderne betonlook maakt van iedere ruimte een strak en modern geheel. In de volgende prijstabel vind je een handig overzicht van gemiddelde prijzen. Een cement gietvloer van 20 tot 50 m² kost bijvoorbeeld gemiddeld €4.350,-.

Hoe groter de vloer, hoe lager de prijs per vierkante meter!

Zo zie je in de tabel dat een cementen gietvloer van 100 tot 150 vierkante meter een gemiddelde prijs heeft van €68,- per m² en een vloer met een grootte tussen 150 en 200 vierkante meter €63,- per m².

Prijstabel: cementgebonden gietvloer kosten

Cementgebonden gietvloer, aantal m² Gemiddelde prijs*
20 tot 50 m² €4.350,- (vaste staffel)
50 tot 100 m² €75,- per m²
100 tot 150 m² €68,- per m²
150 tot 200 m² €63,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, exclusief btw. De exacte kosten weten? Via het offerteformulier vraag je vrijblijvend offertes aan.

Troffelvloer prijs

Een troffelvloer met een grootte van 20 tot 50 vierkante meter kost gemiddeld €4.000,-. Hoe groter het vloeroppervlak, hoe lager de prijs per vierkante meter. Zo kost deze vloer bij een grootte tussen 50 en 100 vierkante meter gemiddeld €70,- per m² en bij een grootte tussen de 150 en 300 vierkante meter €60,- per m².

Met een getroffelde vloer geef je iedere ruimte een unieke uitstraling. Je kiest zelf de kleuren van de grindsteentjes waardoor de vloer altijd perfect bij de rest van je woning past. Wil je weten wat jouw troffelvloer precies gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan!

Prijstabel: troffelvloer prijs per m²

Troffelvloer, aantal m² Gemiddelde prijs*
20 tot 50 m² €4.000,- (vaste staffel)
50 tot 100 m² €70,- per m²
100 tot 150 m² €65,- per m²
150 tot 200 m² €60,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, exclusief btw. De exacte kosten weten? Via het offerteformulier vraag je kosteloos offertes aan.

vloerverwarming

Gietvloer met vloerverwarming

De meeste gegoten vloeren zijn goed met vloerverwarming te combineren. Ook de combinatie met verwarming in de vloer als bijverwarming is mogelijk. Dat houdt in dat de verwarming in de vloer in combinatie met andere verwarmingsbronnen zorgt voor een warme woning. Bent u nieuwsgierig naar de kosten van gietvloeren in combinatie met verwarming? Lees dan snel verder.

Prijs gietvloeren met bijverwarming

Wil je weten wat gegoten vloeren kosten in combinatie met vloerwarming als bijverwarming? Een PU-vloer met bijverwarming kost gemiddeld tussen €100,- en €140,- per m². Wil je een getroffelde vloer combineren met bijverwarming? Reken dan op een gemiddelde prijs per m² tussen de €80,- tot €100,-.

In de volgende prijstabel vind je een handig overzicht van meer gemiddelde prijzen. Zo zie je dan een steentapijt gietvloer in combinatie met bijverwarming gemiddeld tussen de €50,- en €75,- per m² kost.

Gietvloeren prijzen met hoofdververwarming

Wil je een gietvloer laten plaatsen in combinatie met vloerverwarming als hoofdverwarming? In de volgende prijstabel vind je een handig overzicht van de gemiddelde prijzen. Troffelvloeren in combinatie met verwarming in de vloer kosten gemiddeld tussen de €100,- en €120,- per m².

Wil je liever een epoxy gietvloer in combinatie met verwarming? Dan moet je rekenen op gemiddelde kosten tussen de €110,- tot €150,- per m². Het is wel belangrijk dat de epoxy vloer goed gelegd wordt om geschikt te zijn voor verwarming in de vloer.

Prijstabel: kosten gietvloeren met vloerverwarming

Type gietvloer Prijs bijverwarming* Prijs hoofdverwarming*
Steentapijt gietvloer €50,- tot €75,- €70,- tot €95,-
Troffel gietvloer €80,- tot €100,- €100,- tot €120,-
Epoxy gietvloer €90,- tot €130,- €110,- tot €150,-
Polyurethaan gietvloer €100,- tot €140,- €120,- tot €160,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Benieuwd naar de exacte prijzen per m²? Je vraagt gratis offertes aan via het offerteformulier.


Combineer je gietvloer met vloerverwarming voor extra luxe!

Laat het leggen door een professionele vloerexpert uit je regio.


Tips om te besparen op de kosten van een naadloze gietvloer

Een nieuwe gietvloer laten leggen is een grote investering. Wanneer je een professionele vloerder inschakelt, wil je natuurlijk wel zeker weten dat je niet te veel betaalt. Wil je de prijs zo laag mogelijk houden? Lees dan de volgende tips:

  • Laat een zo groot mogelijk oppervlak van een nieuwe vloer voorzien. Hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per m².
  • Leg samen met de buren een nieuwe vloer en profiteer van kwantumkorting.
  • Kies een vakman uit de buurt om op de voorrijkosten te besparen.
  • Vergelijk offertes om op de kosten te besparen!

gietvloer kosten

Gietvloeren kopen en laten leggen? Offertes aanvragen!

Naadloze vloeren worden in woningen steeds populairder. De vloeren vragen weinig onderhoud, hebben een lange levensduur en zijn in vele stijlen en kleuren verkrijgbaar. Gegoten vloeren passen perfect in moderne interieurs en zijn geschikt voor alle ruimtes in huis.

Bespaar op de kosten!

Ben je benieuwd naar de exacte kosten van een gietvloer in jouw woning? Of wil je een vakkundige vloerexpert uit je regio inschakelen? Vraag dan nu gratis offertes aan! Vergelijk de prijsopgaven op basis van prijs en aanbod. Zo vind je eenvoudig een snel een vloerspecialist die precies bij je wensen past!

Vraag gratis offertes aan!